ZoekenInstellingenOver Zwart Zoeken
Internationale Versiesbgoog.com in English

Search Over Zwart Zoeken  


Zwart zoeken met Zoeken spaart de batterij, laadt sneller, gebruikt minder bandbreedte wat geld bespaart, vermindert de vermoeidheid van de ogen en ziet er geweldig! Geef uw batterij een pauze door te zoeken met Zwart Zoeken op bgoog.com, de batterijen de eerste besparing zoeken voor mobiele telefoons wordt aangedreven door een lichtgewicht Zoeken Custom Search Engine.

Zwart is groen met onze energie besparing zoek dat de normale organische web en beelden zoekresultaten direct van Zoeken met een zwarte achtergrond die minder stroom trekt dan de traditionele witte achtergrond levert. Elke smartphone of desktop computer kan profiteren tijdens het zoeken. AMOLED-display gebaseerde telefoons hebben de grootste bekende besparingen met een aantal beeldschermen met behulp van zeven keer minder stroom!

Zoeken in het zwart is een andere eenvoudige manier om te besparen op een moment dat de meeste mensen zijn gefrustreerd met hun mobiele levensduur van de batterij, want apparaten worden met meer energie dan ooit tevoren. Voor de beste resultaten, stelt bgoog.com als standaard mobiele startpagina of zoekmachine standaard. Door dit te doen zal ervoor zorgen elke keer dat uw browser geladen wordt u energie te besparen en bandbreedte, een zoekopdracht op een moment! Alle beetjes helpen en het voegt tot een enorme energiebesparing met veel mensen die het gebruiken.


™ Google is een handelsmerk van Google Inc
© 2017 bgoog.com | Zoeken Zwart